Kundtillfredsställelse är vår kärnvärdering

Förtroende är ett absolut måste när du ansvarar för den centrala affärslösningen åt ett försäkringsbolag.

Sedan företaget grundades 1992 har vi framgångsrikt levererat drygt etthundra projekt i nio länder, och skaffat en marknadsandel på över 50 % i Finland och Baltikum. Våra långvariga kundrelationer som sträcker sig över 10 år är det bästa beviset på vilket förtroende våra kunder känner för oss. Här nedan kan du se några av våra referenser.

OP

”Lösningen uppfyller OP Life Assurances höga krav på effektiv hantering av avtal och ärenden, säkerhet på banknivå och affärskritisk prestanda. Under införandet var det av avgörande vikt att datakonverteringen hanterades utan störningar i affärsprocesserna. Jag är mycket nöjd över att Profit Software i samarbete med vårt team på ett framgångsrikt sätt skötte en smidig migrering.”

Ilkka Lohi, ansvarig för försäkringsverksamheten

Aktia Livförsäkring Ab

”Vi har samarbetat med Profit Software i många år. Nyligen uppgraderade vi till nya PLP-versioner, vilket har hjälpt oss att minska det manuella arbetet och gett oss möjlighet att lansera nya tjänster för våra kunder. Vi är mycket nöjda med Profit Softwares kunskaper om försäkringar och tjänstvilliga attityd.”

 

Ömsesidiga Försäkringsbolaget Fennia

”Vår front office-lösning Yritysturva har varit i drift i mer än 16 år och används av cirka 300 användare i hela landet. Produktionsstatusen är mycket stabil och användarna är nöjda med lösningen.”

Ritva Vapalahti, ansvarig för applikationsutveckling

Sb-Livförsäkring

  • Kund sedan 2007
  • Lösning: pensionsförsäkringsfonder, spar- och kapitalförsäkringar

Compensa

  • Företag som nu ägs av Vienna Insurance Group och har verksamhet i alla baltiska länder sedan 1997
  • Lösning: försäkringsfonder, personriskförsäkringar och gruppensionsförsäkringar som alla stöds från ett enda servicecentrum

Mandatum Life

  • Kund i Finland, även tjänster i Norge och Baltikum
  • Lösning: försäkringsfonder för pensioner och besparing (med risktilläggsförsäkringar), kapitalförsäkring och gruppensioner

Pohjantähti

  • Kund sedan 1994
  • Lösning: ett fullskaligt försäkringssystem för privat och kommersiell sektor